У цій дискусії буде Nesaba Mediaобговоримо, як змінити імена користувачів у Windows 10. Щоб змінити імена користувачів, ми можемо використовувати Панель управління. Зміна імен користувачів в Windows 10 дуже проста і проста, навіть тим, хто ще непрофесійний, не складе труднощів спробувати це.

Ну, іноді з якоїсь причини чи певних цілей потрібно або потрібно замінити ім’я користувача у вашому обліковому записі на нове ім’я користувача.

Що ж, для тих із вас, хто не знає, як це зробитищоб змінити ім’я користувача в Windows 10, ви можете дотримуватися вказівок цієї статті. Щоб отримати докладніші відомості, див. Як змінити імена користувачів у Windows 10 нижче.

Як змінити ім'я користувача в Windows 10

1. По-перше, відкрити Панель управління Ви використовуєте меню завдань користувача. Наведіть вказівник на лівий нижній кут, потім клацніть правою кнопкою миші на піктограму «Пуск», а потім клацніть Панель управління як на малюнку нижче.

Як змінити ім'я користувача в Windows 10

2. Після появи вікна Панелі керування вкажіть на нього вказівник Обліковий запис користувача потім натисніть кнопку Змінити тип рахунку як на малюнку нижче.

ВИБЕРІТЬ КОРИСТИКИ КОРИСТУВАЧА

3. Після цього на вашому ПК з’явиться обліковий запис користувача. Виберіть і двічі клацніть на обліковому записі користувача, який потрібно перейменувати, як на зображенні нижче.

Виберіть користувача, якого ви хочете змінити

4. У вікні Змінити обліковий запис натисніть кнопку Змініть назву акаунта як на малюнку нижче.

Виберіть зміну імені акаунта

5. На вікні Перейменуйте рахунок, введіть своє нове ім'я користувача у наданому діалоговому вікні. Закінчивши, натисніть кнопку Змінити ім'я.

Змінення імені облікового запису користувача

6. Ну, спробуйте оглянути обліковий запис користувача, який ви перейменували. Як ви бачите, ім’я користувача змінилося під час створення у вікні Перейменувати обліковий запис.

Перевірте, ім'я користувача було змінено

Отже, як? легко і просто, правда? Тепер ви можете просто спробувати його безпосередньо на своєму ПК. Цього разу мова йде про те, як змінити імена користувачів у Windows 10. Сподіваємось на користь та удачу.

Коментарі 0