Windows lisansı nasıl aşılıryakında sona erecek mi? Windows işletim sistemi en yaygın kullanılan işletim sistemlerinden biridir. Tüm kullanıcılar ve çeşitli ihtiyaçları olan kişiler, bilgisayarlarında veya dizüstü bilgisayarlarında Windows'u kullanır.

Bu işletim sisteminin diğer işletim sistemlerine kıyasla birçok avantajı ve avantajı vardır. Windows işletim sisteminin sahip olduğu avantajlardan biri çekici bir görünümdür.

Sahip olunan en son Windows işletim sistemiMicrosoft, Windows 10'dur. Windows 10 işletim sistemi fark ederseniz, sunulan çok çeşitli özelliklere sahip çok zarif bir görünüme sahiptir ve kesinlikle işinizi kolaylaştıracaktır. Birçok kişinin Windows'u kullanmasının bir başka nedeni, onu ücretsiz olarak kullanabilmenizdir.

Windows İle Nasıl Başa Çıkılır Windows 10'da Lisansının Sona Ermesi

Eskiden girmek zorundaydın seri numarası kurulum işlemi sırasında. Şimdi sadece uygulamayı kullanmanız ve tıklamanız yeterlidir, ardından Windows zaten lisanslıdır. Yine de, bazen ortaya çıkan sorunlar vardır. Bazen Windows'umuz gerçekten lisanslı olsa da, bazen bildirimler ortaya çıkıyor Windows lisansının süresi yakında dolacak, İlk olarak, aşağıdaki araçlardan bazılarını indirdiğinizden emin olun.

Gerekli araçlar:

Gerekli araçları indirdiyseniz, hemen aşağıdaki adımlara bakın:

1. Smadav kullananlar için, lütfen masaüstünün sağ alt köşesinde bulunan Smadav simgesini sağ tıklatıp Windows-Script ve Office-Macro (İzin Verilinceye Kadar) öğesini seçin. Antivirüsünüzü devre dışı bırakmayı unutmayın (güvenli).

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında Dolacak 0

2. Önce WinRAR'ı kurun (dizüstü bilgisayarlarında / bilgisayarlarında henüz WinRAR bulunmayanlar için). WinRAR'ı kullanarak indirilen dosyayı sağ tıklatıp ardından seçin. Şuraya çıkar.

Windows aşılması Yakında Dolacak 1

3. Klasörü girin /ToolsW10/AAct3.9.5 Taşınabilir sonra 2X'i tıklayın AACT (Windows 10 32bit için) veya AAct_x64 (Windows 10 64bit için). Windows 10'unuzun 32 bit veya 64 bit sürüm kullandığından şüphe ediyorsanız, bu öğretici aracılığıyla kontrol edebilirsiniz. Örneğin, burada dizüstü bilgisayarım Windows 10 64 bit kullanıyor, bu yüzden 2X'i tıklıyoruz AAct_x64.

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında Sürecek 2

4. Böyle bir uyarı alırsanız, sadece Daha fazla bilgi> Run Anyway.

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında Bitecek

5. Pencere açıldıktan sonra hemen seçin Windows Etkinleştirmesi okun gösterdiği gibi.

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında Sürecek 4

6. Etkinleştirme işleminin bitmesini bekleyin ve yazma görüntülenir "Ürün başarıyla etkinleştirildi".

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında 5 Dolacak

7. Bildirim sağlamak için Windows Lisansının Süresi Çok Yakında Bitecek Eksik, lütfen dizüstü bilgisayarınızı / bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sonra menüye girin Aktivasyon ayarları Başlat menüsünden.

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında 00 Sürecek

8. "Windows kullanılarak etkinleştirilir ...." bu, etkinleştirme işleminin başarılı olduğu ve bildirimin Windows Lisansının Süresi Çok Yakında Bitecek tekrar görünmez.

Windows'unuzun Üstesinden Gelmek Yakında 6 Sürecek

Windows Lisansının Süresi Çok Yakında Neden Olur?

Peki Windows bildirimlerine neden olan nedirsüresi yakında çıkacak mı? Belki de bu bildirimin neden ortaya çıktığını merak ediyorsunuzdur. Seri numarası girme veya yapma gibi düzenlemeler yapmış olsanız bile windows yükleyici işletim sisteminizin. Bu nedenle bildirimin görünmesine neden olan bilgileri paylaşacağız.

• virüs: ilk neden bir virüstür. Uygulamaların genellikle çatlak Windows'unuz yüklediğiniz virüsten koruma uygulaması tarafından bir virüs olarak kabul edilir. Bu bildirimi aldığınızda yanlışlıkla silebilirsiniz çatlak Bu, Windows Lisansının Süresi Sona Erecek bildiriminin görünmesine neden olur.
  • Kısa süreli aktif periyodu olan aktivatör: ikinci neden,sadece birkaç gün aktif olduğu ortaya çıkan aktivatör. Bunlardan biri, aktif süresinin sadece 6 gün, yani yaklaşık 180 gün sürdüğü KMSPico. Yani, her 6 ayda bir işletim sisteminizi rutin olarak etkinleştirmeniz gerekir. Değilse, Windows lisansınızın yakında sona ereceğine dair bir bildirim görünür.
  • Sınırlı etkin süreye sahip orijinal Windows: Başka bir sebep senin yüzündenorijinal ya da orijinal Windows işletim sistemini kullanıyor ancak belli bir zaman sınırına sahip. Genellikle orijinal Windows'u yüklediği söylenen ancak görünüşe göre bir zaman sınırlaması olan tanıtımlar sizi cezbeder.

Windows lisansıyla nasıl başa çıkılacağına dair öğretici, yakında kolay ve güvenli bir şekilde sona erecek. Bildirimlerin yapıldığı koşullar Windows lisansının süresi yakında dolacak elbette bizi hayal kırıklığına uğratırçünkü buna gerçekten izin verilemez. Bıraktığımızda, işletim sistemimizde sorun yaşayabilirsiniz. Bazı özellikleri kullanamayacağınız bunlardan biri aslında ortak bir özelliktir ve tüm Windows kullanıcıları için kullanılabilir.

Yorumlar 0